Over Omoda

Binnen de retail zijn we marktleider voor schoenenliefhebbers. We zijn een familiebedrijf waarvan de passie voor schoenen teruggaat tot 1875. Sinds die tijd maken we mensen blij met het perfecte paar. Omoda verliest nooit de lange termijn uit het oog, maar groeit ook snel omdat we onszelf altijd blijven ontwikkelen. De Omoda-teller aan winkels staat nu op 27. Maar vergeet zeker ook onze succesvolle online shop niet. Onze collectie is uitgebreid en het aanbod, met meer dan 250 merken, groot.

Het succes komt ons niet aanwaaien. Onze passie voor schoenen is sinds 1875 de drijvende kracht. De liefde voor ons product en de toewijding aan service zit in ons DNA. Wie zijn altijd bereid àlles voor de klant te doen. Iedereen bij Omoda - op het hoofdkantoor en in de winkels, nu zo'n 630 mensen - gelooft in deze aanpak. En zo kom je ver. Begin 2019 maakte Ziggo Zakelijk een toffe documentaire over Omoda, waarin we uit de doeken doen waar onze succesformule uit bestaat.


Een ambitieuze organisatie dus van mensen die allemaal gek zijn op schoenen. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures, of stuur een open sollicitatie naar hr@omoda.nl


Waarom voor ons kiezen?

ONDERDEEL ZIJN VAN EEN FAMILIEBEDRIJF


lees meer

ALS EERSTE DE NIEUWE COLLECTIE BEWONDEREN


PERSONEELSKORTING OP DE COLLECTIE


RUIMTE VOOR INITIATIEF EN ONDERNEMERSCHAP


Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!