Merith van Onselen

"Ik ben heel blij met de combi schoenen en kleding"

Stylist

Wil je ons meenemen in je werkweek: Mijn werkweek begint ’s ochtends eerst met heel veel goedemorgens van al mijn lieve collega’s. Met een kop koffie begin ik samen met de andere stylistes de dag met nieuwe sets maken voor de modellen, wat past goed bij welk model en welke 3 ontdek de looks kunnen wij maken met 1 artikel. De andere dag zorgen wij ervoor dat de modellen alle setjes aan krijgen en stijlen dit volledig af zodat zij klaar zijn om gefotografeerd te worden.

Wat is voor jou de grootste impact van de overgang van schoenen naar schoenen en kleding: Eigenlijk is de impact niet zo heel groot voor mij. Ik heb voor Omoda al veel met kleding gewerkt en ook kleding in combinatie met schoenen. Voor mij was deze stap dus weer terug naar mijn roots. Ik ben dus heel blij met de combi schoenen en kleding.

Kan je iets vertellen over jouw team: Ons team Styling en Visual bestaat uit een grote groep enthousiaste meiden die binnen onze afdeling met veel passie op verschillende werkplekken werken. Onder andere fotografen, stylisten, visagisten, modellen en teamleads. Samen zorgen wij ervoor dat alle schoenen en kleding mooi op de foto staan.

Wat vind jij leuk aan het werken bij Omoda: De warmhartigheid, te zien dat iedereen met passie zijn werk doet mede door de fijne werksfeer. Ik werk nu inmiddels alweer bijna 5 jaar voor Omoda. Begonnen in de winkel en nu op het hoofdkantoor. Op beide locaties voel je dezelfde fijne sfeer waardoor je ’s ochtends met plezier naar je werk gaat.