Aäron Sass

“De werksfeer binnen Omoda is erg prettig."

Stagiaire Inkoop

Hoe ik bij Omoda terecht ben gekomen: "In de zomer heb ik bij de afdeling klantenservice gewerkt. Daar was ik telefonisch en per mail bereikbaar voor klanten die vragen hadden. Na de zomer moest ik beginnen met stagelopen en aangezien ik al werkzaam was bij Omoda en ik het hier naar mijn zin had, heb ik geprobeerd om hier ook mijn stage te regelen en dat is gelukt!"

Tijdens mijn stage: “ben ik veel bezig met EAN-codes en dan voornamelijk het ontdekken van fouten en deze eruit halen. Hiervoor heb ik veel contact met de leveranciers. Ook ben ik met andere stagiaires bezig met het ontwikkelen van een chatbot voor de website van Omoda. Dit doen wij als gezamenlijke opdracht binnen het stageprogramma. Naast dit alles krijg ik ook genoeg tijd om aan mijn eigen schoolopdrachten te werken."

Werken bij Omoda vind ik: “Supertof! Er is een hele goede en gezellige werksfeer. Het is een jong en informeel bedrijf, waarbij je niet iedere dag in pak hoeft te komen. Ook kun je met je collega's omgaan zoals je met je vrienden ook omgaat, maar dan op een professionele manier."