Jessica Kerstens

“Omringd worden door schoenen op je werk, wie wilt dat nu niet?”

Stagiair Social Media Marketing

Neem ons mee in je werkweek: Iedere ochtend beginnen we met het team, waarbij iedereen vertelt  wat de prioriteiten zijn van de dag. Daarna ga ik aan de slag met het bijwerken van de socialmediakanalen van Omoda. Zo plan ik bijvoorbeeld berichten in op Facebook en houd ik me bezig met Instagram en Pinterest.  

Waarom wilde je bij Omoda werken en hoe ben je hier terecht gekomen: Ik kende het al van de winkels, maar had eigenlijk geen idee dat ze al zo gegroeid waren op social media, tot ik op zoek ging naar een stageplek. En ja schoenen, wie wil daar nou niet de hele dag mee bezig zijn?

Wat maakt voor jou het werken in een familiebedrijf zo bijzonder: Iedereen binnen Omoda is eerlijk tegen elkaar en heel toegankelijk. Je merkt echt dat iedereen gemakkelijk op elkaar afstapt en dat iedereen je wilt helpen. Ook het samenwerken met stagiaires onderling is heel tof, doordat Omoda een goed talentsprogramma heeft opgezet. Zo leer je als stagiair onder andere ook over andere afdelingen en hoe je projecten managet.