Over Omoda

Omoda maakt het als dé inspirerende fashionstore, zowel online als offline. Maak jíj het bij Omoda? Deel jij de passie voor mode, neem je graag verantwoordelijkheid en laat je geen kans onbenut? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken. Draag bij aan onze groei en schrijf mee aan het succesverhaal.  

Dat succesverhaal begint bijna 150 jaar geleden met schoenen die met paard en wagen worden thuisbezorgd. Vandaag zijn we bij het hoofdstuk waarin Omoda als fashionretailer met meer dan 750 medewerkers op grote schaal meetelt. Dat doen we door in onze winkels, ons dynamische distributiecentrum, de onlineshops voor meer dan zes landen én op het Zeeuwse hoofdkantoor iedere dag een stapje extra te zetten. En we zijn er nog niet. Zet jij met ons de volgende stap?   

Want of je nu net begint met werken en vol ideeën zit of juist jarenlange ervaring meeneemt om op ons los te laten, hier creëer je je eigen kansen en toekomst. Ook als je nog op school zit ben je welkom als collega. Want hoe mooi is het als je de kans krijgt om je stageplek of bijbaan om te zetten in een vast dienstverband? Samen werken we aan het ultieme doel: het perfecte item vinden voor iedere klant. De beste service leveren zit tenslotte in ons DNA.   

Ben je gegrepen door het Omoda-verhaal en wil je onderdeel zijn van het volgende hoofdstuk? Solliciteer dan en vertel waarom je ons wilt komen versterken. Laat weten wat je kunt en overtuig ons dat we jou aan boord moeten halen. We maken graag kennis met je! 

En wil je Omoda in de tussentijd beter leren kennen, kijk dan naar deze documentaire  die Ziggo Zakelijk vorig jaar over ons maakte.

Onze kernwaarden

Ondernemend

Ondernemerschap zit in ons bloed. Elke vorm van ondernemerschap wordt gestimuleerd, gewaardeerd en ook verwacht. Iedere collega brengt eigen ideeën met zich mee en krijgt de ruimte die tot uiting te laten komen. We laten geen kans, competentie of idee onbenut zodat collega’s blijven ontwikkelen en groeien. Dat maakt wie wij zijn en helpt ons onze ambities na te jagen.

 

Betrokken

Als familiebedrijf werken wij als één team en met volle overgave. We denken in kansen en mogelijkheden. De lijnen zijn kort, en we kennen elkaar bij naam. Er is persoonlijke aandacht voor iedere collega en wij zetten altijd net dat stapje extra om collega’s zich speciaal te laten voelen.  Inspirerend

Door continu op zoek te gaan naar vernieuwing prikkelen wij collega’s om creatief te denken en met verrassende ideeën te komen voor onze klant en collega’s. We hebben aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van iedere collega. Er is ruimte voor een persoonlijke touch, kennisdeling en creatieve momenten om elkaar te inspireren om zo jezelf en daarmee ook Omoda naar een hoger plan te tillen.