Over Omoda

Omoda maakt het als hét online en offline walhalla voor schoenenliefhebbers. Máák jij het bij Omoda? Deel jij de passie voor schoenen, neem je graag verantwoordelijkheid en laat je geen kans onbenut? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken. Draag bij aan onze groei en schrijf mee aan het succesverhaal. 

Dat succesverhaal begint bijna 150 jaar geleden met schoenen die met paard en wagen worden thuisbezorgd. Vandaag zijn we bij het hoofdstuk waar Omoda een bedrijf met ruim 600 medewerkers is dat op grote schaal meetelt. Dat doen we door met onze winkels, dynamisch distributiecentrum, webshops in meer dan vijf landen en het Zeeuwse hoofdkantoor iedere dag een stap extra te zetten. En we zijn er nog niet. Zet jij met ons de volgende stap? 

Want of je nu net begint met werken en vol ideeën zit, of je jarenlange ervaring meeneemt om op ons los te laten; hier creëer je je eigen kansen én toekomst. Ook als je nog op school zit ben je welkom als collega. Want hoe mooi is het als je de kans krijgt om je stageplek of bijbaan om te zetten in een vast dienstverband? Samen werken we aan het ultieme doel: het perfecte paar schoenen vinden voor iedere klant. De beste service leveren zit tenslotte in ons DNA. 

Ben je gegrepen door het Omoda-verhaal en wil je onderdeel zijn van het volgende hoofdstuk? Solliciteer dan en vertel waarom je ons wilt komen versterken. Laat weten wat je kunt en overtuig ons dat we jou aan boord moeten halen. We maken graag kennis met je! 

En wil je Omoda in de tussentijd beter leren kennen, kijk dan naar deze documentaire  die Ziggo Zakelijk vorig jaar over ons maakte.

Onze kernwaarden

Ondernemend

Betrokken

Inspirerend

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!