Anniek van der Heijde

“Ik had altijd het idee dat er een erg gezellige sfeer zou zijn bij Omoda, en dat merk je ook echt op zowel het hoofdkantoor als in de winkel”

Verkoopmedewerker

Met wie werk je samen: Ik werk zelf voornamelijk in het weekend samen met de andere weekendhulpen. Op een zaterdag staan we vaak met een stuk of 10 collega’s: 6 weekendhulpen, 3 vaste medewerkers en een filiaalmanager.

Waarom inspireert Omoda jou: Ik heb het gevoel dat iedereen altijd met je meedenkt. Zo ben ik begonnen als stagiair op de HR-afdeling, waarna m’n collega’s daar voorstelden om in de winkel verder te werken. Verder is het gewoon een jonge en innoverende organisatie wat ik superinteressant vind!

Waarom solliciteerde je bij Omoda: Omoda is natuurlijk een van de grotere organisaties in Zeeland, plus de branche waar Omoda actief in is past wel bij mij. Ik had al gelijk een goed gevoel bij het lezen van de vacature en ben toen eigenlijk direct gaan solliciteren.

Hoe zorg je dat je klanten iedere dag weer verrast: Ik zet altijd een stapje extra, bijvoorbeeld door een kopje koffie aan te bieden of een handgeschreven kaartje in de tas te verstoppen.